ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM RAMEN
ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM RAMEN Uw servicedealer voor kozijnen en voordeuren

Erkend bedrijf voor premium ramen

Als ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM RAMEN zijn wij bij u in de buurt. Met het keurmerk staan wij garant voor hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze, gefundeerd deskundig advies, een zorgvuldige montage en uitgebreide services.

// Bij u in de buurt

Als ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM RAMEN zijn wij bij u in de buurt. Met het keurmerk staan wij garant voor hoge betrouwbaarheid en snelle service.

// Ruime keuze

Wij bieden alles als het gaat om ramen: de meest uiteenlopende uitvoeringen, bijna elke denkbare vorm en kleur, alle toebehoren en actuele technologische innovaties.

// Gefundeerd advies

Wij hebben de ambitie om uw verlangen naar een perfecte woonomgeving te vervullen. En de tevredenheid begint al met het vakkundige advies.

// Zorgvuldig werk

Van opmeting tot en met inbouw wordt alles permanent door ons kwaliteitssysteem bewaakt. Onze getrainde monteurs werken betrouwbaar, zorgvuldig en netjes. Zo hebt u in alle opzichten de zekerheid dat alles van A tot Z werkt.

// In elk jaargetijde

Wij staan ook in de winter voor u klaar. Want dankzij moderne bouwmaterialen en montagetechnieken kunnen nieuwe ramen ook in de winter worden gemonteerd. Zelfs het vervangen van oude ramen door nieuwe is probleemloos mogelijk. Zo bespaart u nog tijdens het koude jaargetijde verwarmingskosten!

 

 
Ons adres:

DAKOTECH
Danielsweg 6
4451 HP Heinkenszand
Telefoon: 0113 603148
contact@dakotech.nl
www.dakotech.nl

ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM RAMEN
Uw contactpersoon:

Hans Bosman
Directeur
Tel.nr: 0113 603148
E-mail schrijven

Hans Bosman