Klantervaringen
Klantervaringen Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Lees hier wat klanten van ons vinden.

 

// Afgelopen jaar hebben wij na goede voorlichting onze dakkapel laten renoveren bij Dakotech. Wij kregen goed advies over de mogelijkheden. Hierop besloten wij ook balkondeur en kozijn te laten vervangen op de eerste verdieping.
Binnen een paar maanden werd alles gerealiseerd. In anderhalve dag is alles gerenoveerd en netjes afgewerkt. Alles is goed verzorgd door de monteurs. Zij hebben echt vakwerk geleverd.
Wij sparen nu even verder, zodat we over een tijdje Dakotech nog eens vragen voor een ander deel van het huis. Wij raden Dakotech dan ook zeker aan!
Richard en Irene van de Wege
Vlissingen, Oktober 2018

 

// Dank u wel voor de goede service!
Verwilligen
Heinkenszand, September 2018

 

// Graag willen wij onze positieve ervaring met het bedrijf Dakotech delen. Het bespreken van de wensen en het ontvangen van de offerte, nota e.d. is heel fijn verlopen. Duidelijk en correct, je weet goed en snel waar je aan toe bent! Het leveren van de kozijnen is precies verlopen zoals afgesproken. Conclusie: een fijne samenwerking, Duidelijk en overzichtelijke offerte Altijd een vlotte reactie terug per mail / telefoon. En een Scherpe prijs voor hoog kwalitatief kunststof. Dakotech....een echte aanrader!
Familie Wisse
Goes, Augustus 2018

 

// Ik wil ook even mededelen dat wij zeer tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden, en over de mensen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Altijd correct, vrolijk, vriendelijk het was gezellig om ze over de vloer te hebben.
Poortvliet
Middelburg, Augustus 2018

 

// Dakotech heeft bij ons eerst onze dakkapellen gerenoveerd en van daaruit omdat wij tevreden waren hebben wij een offerte laten maken voor een kunststof kozijn en voor een lichtraam en een daglichtbuis.
Na hier en daar wat tegen slagen ivm het oude huis e.d. is alles weer naar wens. Dakotech blijft positief en behulpzaam. Top.
Burger
Krabbendijke, Juli 2018

 

// Wij willen u graag bedanken voor de prima uitgevoerde renovatie van de dakkapel en de prettige, deskundige en zorgvuldige uitvoering door uw medewerkers.
Lander
Middelburg, Maart 2018

 

// Hierbij willen we jullie van harte bedanken voor het snelle oplossen van de problemen van de gevelbekleding en het zonnescherm.
Weer een compliment waard.
Met vriendelijke groeten,
Anneke Geense,
Middelburg, April 2018

 

// Via google kwamen we op een site waar je van 6 verschillende bedrijven een offerte kon krijgen voor je kozijnen. Dakotech en nog twee reageerden. Maar alleen Dakotech kwam ook even langs voor persoonlijk contact, om te kijken waar het over ging en om advies te geven. Het raam werd ingemeten en besteld. Alles gebeurde volgens afspraak. Ze werkten netjes, legden een zeil over ons bad zodat er geen rommel in zou komen en namen het oude kozijn weer mee. De betaling verliep in verschillende delen, dat was prettig. Later hebben we nog een rolgordijntje besteld, dit werd ook volgens afspraak geleverd en gemonteerd. We zijn zeer tevreden over hoe het gelopen is en genieten van een tochtvrij raam in de badkamer!
fam Verhelst,
Terneuzen, April 2018

 

// Wij zijn super tevreden over onze nieuwe voordeur en over het snel plaatsen, alles zoals afgesproken en geen berichtjes we komen weken later.
De nieuwe deur zat er zo in en alles netjes afgewerkt ook aan de binnenzijde , tevens alles goed opgeruimd, klasse.
Kan Dakotech prima aanbevelen.
Gr Ineke en Cees,
IJzendijke, Maart 2018

 

// Het leveren en plaatsen van het kunststof kozijn is in alle tevredenheid gegaan.
Montage en opruimen door uw mensen is niets op aan te merken. Het opmeten van het te plaatsen kozijn, voor aanvang werkzaamheden, bespreken met klant over het proberen te behouden van de kantstukken, en netjes werken en opleveren , alles conform offerte.
Ik zal zeker jullie bedrijf aanbevelen bij mensen die kunststof kozijnen zouden willen plaatsen.
Een klein puntje was dat draairichting niet conform was, maar dat is voor ons geen probleem.
mvrgr Willem de Block,
Terneuzen, Maart 2018

 

// Het laten plaatsen van kunststof kozijnen en een deur:
Er werd op maandag met goede zin begonnen met drie personen het ging supersnel een gedeelte het oude eruit het nieuwe plaatsen.
Dinsdag kwamen er twee personen om het andere gedeelte aan te pakken ging ook keurig zoals gepland zo hier en daar hebben we een handje toegestoken, de mensen die er waren om het te plaatsen waren ook fijne gezellige hardwerkende mensen. Vragen die wij hadden werden netjes en goed beantwoord/ uitgelegd als iets niet duidelijk was.
Kortom wij zijn zeer tevreden met de kozijnen en de afwerking.
Hemert,
Vlissingen, juli 2017

 

// Bijzonder goede service bij DAKOTECH,
Nadat wij maanden hebben gewacht op een offerte van een plaatselijk timmerbedrijf en de prijs voor renovatie van drie dakkapellen ook nog behoorlijk tegenviel, was het een verademing met Dakotech in zee te gaan. De offerte werd ter plaatse gemaakt.
En om de prijs nog verder te drukken, bood ik aan de bestaande dakkapellen zelf te strippen, hetgeen geen probleem was. 
Duidelijke afspraken en de daad bij het woord voegend, dat is Dakotech. In drie dagen tijd, drie dakkapellen gerenoveerd en het ziet er prachtig uit. Een aanwinst voor de woning en het woongenot. 
Piet,
Zaamslag, juni 2017

 

// Beste medewerkers van Dakotech,
Afgelopen donderdag 29 juni hebben jullie een hefschuifdeur bij ons geplaatst. Wij zijn blij dat we voor Dakotech gekozen hebben, we kregen bij het bezoek van de vertegenwoordiger al direct een goed gevoel.
We zijn van begin tot eind goed op de hoogte gehouden, alles in goed overleg tot en met de afwerking.
Dikke pluim voor heel het team. Zullen jullie zeker aanbevelen.
Met vriendelijke groet, 
Erwin en Tamara Dieleman
Axel, juni 2017

 

// Wij willen een dikke pluim geven aan het team van Dakotech. Vanaf het eerste contact t/m het plaatsen van de dakkapel op 22 mei zijn we steeds goed op de hoogte gehouden. Bij de aanvraag konden we aangeven wat we wilden, hoe we het wilden en wat we zelf konden doen. De prijs was scherp te noemen. We zijn erg blij met het resultaat en zullen jullie zeker aanbevelen! 
Andries en Therese Overdulve
Terneuzen, mei 2017

 

// Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop het traject van offerte-aanvraag tot en met plaatsing van kunststofkozijnen is verlopen. We zijn vooraf goed en tijdig geïnformeerd en de afspraken m.b.t. data werden stipt nagekomen. Ook de uitvoering van het werk heeft naar volle tevredenheid  plaatsgehad, waarbij met name de afwerking aan de binnenzijde ons positief heeft verrast.
Fam. Castenmiller
Middelburg, mei 2017

 

// Wij hebben vorig jaar een  dakkapel en een veluxraam laten zetten door Dakotech. Super ervaring mee gehad. Binnen een dag was alles geplaatst en afgewerkt. En alles was goed geregeld. We zijn supergoed geholpen door Frank en de jongens hebben alles perfect afgewerkt. Kortom wij kunnen iedereen Dakotech aanraden!!!
Groetjes Vedat en Suna
Terneuzen, april 2017

 

// Het kozijn van onze schuur verkeerde in verre staat van ontbinding. Zelf doen was geen optie, dus via internet op zoek naar een oplossing m.b.v. kunststof-kozijnen. De wijze waarop Dakotech reageerde gaf ons een goed gevoel en het daarop volgende traject van gesprek t/m indiening offerte versterkte ons gevoel alleen maar.
Inmiddels is het kunststof kozijn geplaatst en mogen wij het prachtige resultaat bewonderen, evenals vrienden en bezoekers. Werkelijk top!!  Complimenten voor alle medewerkers en in het bijzonder ook voor hen die dit project hebben uitgevoerd. Perfect afgewerkt en alles netjes achtergelaten!
Fam. Verwijs
Goes, maart 2017

 

// Onze dakkapel is perfect gezet en de service was gewoon super. Veel contact gehad met Frank Fierloos en dat verliep erg prettig. Daarna is Hans nog langs geweest voor definitieve eindmeting en is daarna alles perfect geregeld. Ook het uitstellen van plaatsing ivm zwangerschap was voor jullie geen enkel probleem. Prijstechnisch ook heel aantrekkelijk.
Dakotech bedankt! 
Fam. Nagelkerke,
Terneuzen, januari 2017

 

// Firma Dakotech, Nel en ik zijn bijzonder tevreden over de prettige gesprekken en het meedenken van Dhr. Frank Fierloos in onze zoektocht naar kunststof kozijnen. Hierop hebben wij een mooie offerte mogen ontvangen. Over de uitvoering van het geheel door jullie medewerkers niets dan lof. Alles ging in goede harmonie en in een geweldig tempo, hetgeen de kwaliteit zeer zeker niet heeft aangetast. Wij bevelen Dakotech dan ook bij iedereen aan, die van plan is om kunststof kozijnen te laten zetten.
Heel hartelijk dank voor de prettige manier waarop alles is gedaan en afgerond.
Met vriendelijke groet,
Nel & Bert

Middelburg, december 2016

 

// We zijn zeer tevreden met de vernieuwde dakkapellen en gevelramen. De verkoper gaf goede tips over kleur: "Zullen we de onderkant van de overstekken crème-wit doen?" en ook over de imitatie-houtverbindingen, die bij een oud huis zoals het onze wel zichtbaar moeten blijven. Je moet goed kijken om te zien dat het kunststof is!
Met vriendelijke groet,
Henny Lamper

Kattendijke, december 2016

 

// Ook wij zijn tevreden over Dakotech. Allereerst over de manier waarop de offerte tot stand is gekomen. Verder hebben de jongens vlot en netjes werk geleverd met onze overstek in kunststof te zetten. De voorgevel van ons huis ziet er weer goed uit!
Groeten Elly en Paul de Schepper
Kloosterzande, november 2016

 

// Wij hadden 3 offertes laten opmaken en op basis van de presentaties hebben we voor Dakotech gekozen. In het gesprek werd er goed geluisterd naar onze wensen en de vertaling hiervan kwam zeer duidelijk op het papier en de offerte was duidelijk en helder. Ook de mondelinge afspraken waren keurig op papier vermeld. Zodat we geen vraagtekens meer konden krijgen. Zoals afgesproken kwam men de zaak nog een keer inmeten, alle kozijnen vervangen en een kunststof dakkapel over de bestaande plaatsen. De beide werknemers werkte keurig zonder dat wij daar hinder van hadden en een niet voorzien probleem werd vanuit Dakotech keurig opgelost. Wij waren zeer tevreden met het eindresultaat en we kunnen enkel maar zeggen: Complimenten. 
Fam. Aertssen
Goes, september 2016

 

// "We zijn reuze blij met het resultaat. Mooie kunststof ramen, die zowel buiten als binnen het huis verfraaien. Goed advies gekregen bij de besprekingen en een prettig contact. De mannen werkten heel netjes (Ricardo en Gerrit) en alles werd opgeruimd, de ruimtes gestofzuigd en de afwerking is heel secuur.
Dakotech zullen wij iedereen aanraden.
Els
Terneuzen, juli 2016

 

// Snel antwoord terug voor een offerte voor een rolluik. Medewerker van Dakotech kwam persoonlijk inmeten voor de juiste maat. Goede A kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Wij zijn er heel blij mee! een echte aanrader dus.
Fam. de Visser
Middelburg, juni 2016

 

// Al jaren stonden er op ons dak twee oude dakkapellen waar eigenlijk geen eer meer aan te behalen was. Eerst wilden wij deze laten vervangen voor gehele nieuwe. Na contact te hebben gehad met Dakotech zijn zij op zeer korte termijn komen kijken en hadden ons het advies gegeven voor een renovatie aan de buitenzijde incl. het vervangen van de kozijnen. Alles in kunststof. Na wat intern overleg hadden wij besloten om voor deze optie te gaan. De gehele renovatie is keurig volgens afgesproken tijden uitgevoerd en alles is keurig netjes opgeruimd achtergelaten. Er waren nog een paar kleine bijwerk puntjes en ook dit is keurig volgens afspraak gedaan. Het meest belangrijkste is dat alles er super uit ziet. Hebben een heel ander huisje gekregen. Dakotech is in onze ogen een hele betrouwbare firma die doen wat zij beloven! Gaan zeker nog zaken met Dakotech doen.
Cees en Chantal Burger
Krabbendijke, juni 2016

 

// Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Goed werk en schoon achter gelaten en vriendelijke en vakkundige mensen. Ik ben blij dat ik dit door jullie heb laten doen. Ik ben zeker van plan om de volgende keer weer gebruik te maken van jullie diensten.
John Nothen
Vlissingen, juni 2016

 

// Thank you, Dakotech! De medewerkers van Dakotech kwamen op tijd op de afspraak voor de ramen te zetten. Ze waren erg vriendelijk en aardig , wat ik erg leuk vond was dat ze zo snel klaar waren en het erg netjes hebben gedaan. Ik zal andere werkzaamheden bij Dakotech laten doen is de mooiste kwaliteit, flexibel, snel, en vriendelijk!
Mevrouw Neelis
Middelburg, juni 2016

 

// Ben heel tevreden over de kunststof kozijnen. Picobello en het werk en aflevering onder moeilijke omstandigheden. Zo als het warme weer en een serre onder de kozijnen. Prima gedaan hoor en bedankt. Volgend jaar ga ik weer een kozijn aan de voorkant plaatsen.
Groetjes van Jack,
Terneuzen, mei 2016

 

// Ben heel tevreden over de kunststof kozijnen. Picobello en het werk en aflevering onder moeilijke omstandigheden. Z.a.warme weer en een serre onder de kozijnen.Prima gedaan hoor en bedankt. Volgend jaar ga ik weer een kozijn aan de voorkant plaatsen.
Jack
Terneuzen, mei 2016

 

// Vanaf het eerste telefonisch contact (vriendelijk) tot en met de oplevering van de dakkapel ben ik zéér tevreden op de manier zoals e.e.a. is afgehandeld.
C. Leijnse
Zoutelande, maart 2016

 

// Aangezien we toe waren aan het vervangen van de houten zij- en achterwand door kunststof wandbekleding en de plaatsing van nieuwe kunststof kozijnen op de bovenverdieping hebben we 5 offertes aangevraagd. Onze keuze is gevallen op Dakotech, door het prettige contact met Hans, de vakkundige voorlichting en het aandragen van creatieve oplossingen en de goede prijs - kwaliteit verhouding. Het plaatsen is snel en vakkundig gebeurd door Richard en Willem. Wat werken die mannen hard en netjes. Al het afval werd afgevoerd, binnen werd gestofzuigd. De communicatie verliep uiterst plezierig en er werd steeds overlegd over mogelijke oplossingen en afwerkingen. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen en als we weer een klus hebben zullen we zeker weer contact leggen. Dank jullie wel!
Fam. Zeeuwen
Wilhelminadorp, september 2015

 

// Wij zijn zeer tevreden over het werk wat geleverd is netjes gewerkt en zeker een verbetering, onze dakkapellen zijn als nieuw goed gedaan jongens toppie.
K. Burger
Goes, augustus 2015

 

// Mijn huis was aan een grondige renovatie toe wat betreft alle kozijnen rondom het huis, inclusief achterdeur en zowel voor als achter de dakgoten vernieuwen. Na enkele offertes aangevraagd te hebben bij bedrijven bleek de firma “Dakotech” voor mij de beste keus. Het vlotte reageren en goede uitleg van Meneer Hans die overal een oplossing en advies voor heeft met daarbij toch een scherpe prijs, gaf voor mij de doorslag. Ook de kwaliteit van het kunststof en garanties speelden hierbij een rol. Alles werd in 4 dagen geplaatst en keurig afgewerkt door de werknemers van “Dakotech” (Willem en Richard). Overal een mooie kunststof strip rondom met aan de binnenzijde zelfs een net afkit laagje. Zij werken vlot en vakkundig en al het oude materiaal wordt netjes afgevoerd. Afspraken om naderhand iets te veranderen/herstellen worden correct nagekomen, geen probleem. Ik ben zeer blij en tevreden met alles zoals mijn huis er nu bij staat en zal zeker deze firma ook bij iedereen aanbevelen, service, klantvriendelijkheid, van mij krijgen ze een 10.
R. Paulusse
Terneuzen, juni 2015

 

// In verband met minder onderhoud wilden wij naar kunststof dakkapellen aan de voor- en achterzijde. Schilderen was geen optie meer voor ons. Via een zoekopdracht op internet hebben wij enkele offertes laten uitbrengen. De firma Dakotech sprong eruit door goede uitleg van mogelijkheden, snelheid van uitbrengen van offerte en prijs/kwaliteit verhouding. In februari kwamen wij tot overeenstemming en in mei zijn ze geplaatst. Het contact met de medewerkers was goed. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. In onze overweging hadden wij ook meegenomen dat de uitvoering door een bedrijf uit de eigen regio moest zijn. Dat is makkelijk bij vragen.
Fam. Janssen en Nagelkerke
's-Heer Arendskerke, mei 2015

 

// Onze wens: nieuwe kozijnen, dubbel glas..... Surfend op internet werden wij niet vrolijk. Veel negatieve ervaringen en waarschuwingen lazen wij....Via internet een aanvraag gedaan, zodat verschillende bedrijven zouden reageren. Na deze aanvraag al snel telefonisch contact en een afspraak voor een persoonlijk advies met "Meneer Hans Dakotech". Buitenom kantooruren, geen probleem,....niet onbelangrijk wanneer je beiden fulltime werkt. Tot onze verbazing kon Hans voor ons direct een offerte opstellen voor onze wensen. Het intuïtieve vertrouwen, wat die avond ontstond, voelden wij afgelopen dagen bevestigd! In rap tempo werd alles geregeld, vakkundigheid die Willem en Richard uitstraalden en waarmaakten, zij werkten alles netjes af, ruimden alles op, maakten schoon....geweldig! Geen woord teveel beloofd bij gemaakte afspraken vooraf! Onze eerdere "angst",...ingegeven door internetberichten.....achterhaald! Super tevreden over Hans en zijn "jongens"!!! Top bedrijf!!!!
Patrick en Christianne
Hoedekenskerke, april 2015

 

// Na verschillende offertes te hebben opgevraagd zijn we vanwege de mooie prijs die wij zelf ongeveer in gedachte hadden met Dakotech in zee gegaan. Onze woning had een serieuze opknapbeurt (renovatie) nodig. En dat hebben de mensen van Dakotech keurig gedaan. In drie dagen tijd hebben ze de verbouwing afgerond van dakgoot tot dorpel. Nieuwe dakgootbekleding,kozijnen,draai-kiepramen,keraliet-planken,voordeur, enz. Zelfs kleine dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht zijn netjes afgewerkt. Het enige was dat wij een klein raampje graag in melkwit hadden gezien en daar een normaal raampje was ingezet. Geen probleem!!! Zodra het raampje binnen is komen ze het kosteloos vervangen. Dit bedrijf is een aanrader.
Dus mijn vriendin en ik zijn stik tevreden met onze nieuwe kozijnen en willen de mensen van Dakotech bedanken voor hun vakkundige mensen, scherpe prijs en goede service. Dakotech BEDANKT!!!En tot de volgende klus...
Fam. Stok
Terneuzen, maart 2015

 

// Het bedrijf Dakotech uit Lewedorp heeft deze dakkapel bij mij geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de dakkapel,de plaatsing en vooral de snelheid waarmee deze geplaatst is. Toppie!! Dakotech is zeer zeker een aanrader!!
Mevr. Schrauwen
Kwadendamme, maart 2015

 

// Ik ben in contract gekomen met Dakotech via een 5 offertes aanvraag. Dhr.Bosman heeft binnen een paar dagen een persoonlijke afspraak gemaakt en is langs gekomen heeft alles opgemeten, alles uitgelegd en direct een offerte gemaakt. Van begin tot het einde waren er zeer korte lijnen, was er direct contakt, alles kwam op afgesproken tijdstip, plaatsing gebeurde in overleg en de pui zit er prima in. Voor mij is dit alles tot grote tevredenheid gebeurt en krijgt het bedrijf van mijn een dikke 9 of 10 voor de service afspraken en plaatsing.
B. de Bruine
's-Gravenpolder, december 2014

 

// Na meerdere offertes opgevraagd te hebben, met Dakotech afgesproken. Mogelijkheden werden goed uitgelegd. Offerte kwam nog voordeliger dan andere bedrijven elders in het land. Toch voor Dakotech gekozen, ook omdat het vlakbij was, mocht er onverhoopt iets niet goed gaan. Binnen 1 dag dakkapel geplaatst. Zoals afgesproken alles nagekomen (afvoeren rommel, afwerking ect.) Na levering nog 1 keer terug geweest om iets af te werken. Al met al, plezierige medewerkers, kundige plaatsing. Ik kan hen iedereen aanbevelen!
M. van Liere
Goes, april 2014

 

// Omdat ik een ander kunststof raamkozijn wilde met ventilatie mogelijkheden kwam ik in contact met Dakotech. Bij het eerste bezoek werd mij netjes uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Er werd gelijk een ontwerp geschetst en een heuse offerte gemaakt waar ik even over wilde nadenken. Geen probleem. Bij nader inzien viel mij dit ontwerp tegen. Ik heb op internet gezocht naar plaatjes van kozijnen. En kwam er eentje tegen die ik perfect mooi vond. Dit doorgemaild naar Dakotech en kreeg gelijk antwoord om een nieuwe afspraak te maken voor een nieuwe offerte voor dit model. Het model was geen probleem en zodoende contract gemaakt om het te laten maken. De verwachte levertijd werd netjes nagestreefd en de datum voor montage was ook al snel geregeld. Het afbreken van het oude kozijn en het monteren van het nieuwe werd verrassend snel en vakkundig gedaan. Overgebleven kieren werden netjes met kunststof strips en lijsten afgewerkt. Tot mijn verrassing werd zelfs de vensterbank binnen ook afgewerkt in kunststof. Zo werd het een prachtig geheel. De rommel werd netjes opgeruimd en afgevoerd. De kamer is zelfs gestofzuigd. Ik ben dan ook enorm blij met mn nieuwe kozijn en tevreden over Dakotech. En de garantie dat mocht er later iets niet in orde zijn: Geef even een belletje en we komen het oplossen. Dus als ik later nog eens een nieuw kozijn wil zal ik zeker weer een beroep op jullie doen. En ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen bij anderen.
J.K. de Bree
Nieuwdorp, maart 2014

 

// Omdat wij het schilderen van onze woning helemaal zat waren, hebben wij via internet verschillende offertes laten maken Dakotech was niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste, Hans was wel één van de eerste die reageerde en persoonlijk langs kwam, en de kwaliteit liet zien die ze leverde, de rest reageerde alleen per mail, na wat gezellig te hebben gebabbeld en wat koppen koffie zijn wij akkoord gegaan met zijn voorstel, na een paar weken van levertijd zijn ze begonnen, keurig netjes op tijd goed materiaal leuk personeel, het ziet er allemaal prima uit, we zijn nog 1 deur vergeten te vervangen, maar die gaat Dakotech zeker leveren, en wij zullen het bedrijf ook zeker aanbevelen aan anderen.
Fam. Pennings
Kamperland, oktober 2013

 

// Naar aanleiding van een gelezen advertentie op internet, contact gezocht met het bedrijf Dakotech, met het verzoek eens te komen praten over kunststof kozijnen. Een deel van onze woning (op het westengelegen) vereiste veel onderhoud, waar wij vanaf wilden. Op de afgesproken dag verscheen de eigenaar van het bedrijf. Netjes, vriendelijk en niet opdringerig werd met ons doorgenomen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren voor de verbouwing. Hieruit bleek dat bijna alles mogelijk is, zelfs de gewenste kleur is mogelijk. Er werd een offerte opgemaakt voor het plaatsen van kunststof kozijnen en het bekleden van houten delen met kunststof. Op de afgesproken dag werd er op tijd begonnen aan de klus. Snel,vakkundig en met verstand van zaken ging men aan de slag. Tijdens het werk werd er ontdekt dat er bij de eerste beste hevige regenbui lekkage zou gaan ontstaan op een stuk plat dak. Omdat men toch bezig was, bleek het geen probleem ook dit aan te pakken, zodat we in een keer van de zorgen af zouden zijn. Al het afval en oude rommel werd direct meegenomen. Zelfs werd er binnen gestofzuigd.
Dat is nou service en klantvriendelijk. Wij zijn tevreden en geven een dikke pluim aan het bedrijf Dakotech. Een volgende klus wordt zeker weer uitgevoerd door deze mensen. Een bedrijf wat wij U van harte aanbevelen.
Marius en Janet
Goes, augustus 2013

 

Wilt u ook uw ervaring plaatsen? Mail ons of vul het contact formulier in.

Contactmogelijkheid →

 
Klantervaringen
Ons adres:

DAKOTECH
Danielsweg 6
4451 HP Heinkenszand
Telefoon: 0113 603148
contact@dakotech.nl
www.dakotech.nl

Uw contactpersoon:

Hans Bosman
Directeur
Tel.nr: 0113 603148
E-mail schrijven

Hans Bosman
Wilt u ook uw ervaring plaatsen? Mail ons of vul het contact formulier in.

Contactmogelijkheid →