Nieuwe kozijnen? Ontdek de voordelen
Nieuwe kozijnen? Ontdek de voordelen Nieuwe kozijnen? Ontdek de voordelen

Nieuwe kozijnen? Profiteer van de voordelen

Oriënteert u zich op nieuwe kozijnen? Geloof ons gerust: het is de investering waard. Want de nieuwste generatie kozijnen zijn zeer energiezuinig, geluidsisolerend en behaaglijk. En kiest u voor kunststof? Dan kunt u erop vertrouwen dat de kozijnen zeer lang meegaan én hun mooie kleur behouden. Ook prettig: u hoeft nooit meer te schuren en te schilderen. Leverbaar in talrijke kleuren.

Bekijk de kleuren

 

Bespaar kosten dankzij uitstekende isolatie

De energiekosten blijven stijgen. Veel mensen denken dan al gauw aan zonnepanelen. Maar wist u dat door oude vensters soms wel 40% van de warmte in een ruimte verloren gaat? Daar valt dus enorm veel winst te behalen. De nieuwste generatie kunststof kozijnen heeft namelijk een zeer hoge warmte-isolatie, conform de nieuwe voorschriften voor de energie-efficiency van een huis.

Met nieuwe kozijnen bespaart u dus al gauw veel energie en daarmee kosten. U verdient uw investering snel terug[JF2] [VD3] . En laat u beslist ook informeren over de eventuele subsidie voor het energiezuinig maken van uw huis. Zoals isolerende kozijnen in combinatie met vloer-, dak- of gevelisolatie. Bovendien wordt uw huis in één klap meer waard dankzij de energiezuinige kozijnen.

 

Rustig leven dankzij geluidsarme nieuwe kozijnen

De nieuwste generatie ramen is ook heel geluidsarm. Daarmee dragen ze bij aan uw welzijn en gezondheid. Immers, lawaai kan leiden tot slaapstoornissen, leerproblemen en concentratiestoornissen. En zelfs tot depressies en hart- en vaatziektes.

Let bij de aanschaf van uw nieuwe kozijnen goed op de geluidsisolatieklasse. Die moet passen bij de woonsituatie en de woonomgeving. Denk aan bijvoorbeeld verkeersdrukte, de afstand van het huis tot de straat en de nabijheid van de vliegveld, spoorlijn of industrieterrein. Overigens helpt het niet om je oren dicht te doen. Want door gewenning worden ze ook onbewust blootgesteld aan het lawaai, hetgeen toch het vegatieve zenuwstelsel belast.

 

Een behaaglijk binnenklimaat door gezond ventileren

Een behaaglijk binnenklimaat is natuurlijk belangrijk. Daarvoor zijn er uitstekende ventilatiemogelijkheden op de markt. U kunt bij ons kiezen uit diverse moderne, geïntegreerde ventilatieoplossingen. Een goede luchtcirculatie voorkomt bovendien schimmelvorming in huis. Tip: voor nóg meer warmte- en geluidsisolatie zorgen geïsoleerde rolluikkasten.

 

Advies: laat de ramen installeren door professionals

Minstens zo belangrijk is het dat de nieuwe ramen op de juiste wijze worden geplaatst. Dit om schimmelvorming als gevolg van koudebruggen te voorkomen. Laat uw kozijnen daarom inbouwen door professionals. We houden rekening met de bouwkundige situatie van uw huis en zijn goed op de hoogte van de bouwfysica. Resultaat: een behaaglijke woonomgeving én maximaal rendement.

 

Stipte aflevering en zorgvuldige montage

Bij ons kunt u vertrouwen op een stipte aflevering van de kozijnen. Op een snelle en nette demontage van de oude kozijnen. En op een snelle montage van de op maat gemaakte nieuwe kozijnen. We bouwen uw moderne kozijnen in met drie afdichtingsniveaus ten opzichte van de wandaansluiting. Diffusie-open aan de buitenzijde en diffusie-dicht aan de binnenzijde. Naar buiten toe kan er vocht ontsnappen, maar er komt geen vocht naar binnen.

Zo krijgt uw huis een optimale bescherming tegen koudebruggen en schimmelschade. Voeg daarbij het behaaglijke binnenklimaat en de optimale geluidsisolatie en u zult beslist geen spijt krijgen van de aanschaf van uw nieuwe kozijnen.

 

Kozijnmontage door DAKOTECH

✓ Hoge kwaliteit kozijnen mét inbraakbeveiliging

✓ Optimaal warmte- en geluidsisoleren

✓ Vakkundige, schone en stipte montage

✓ Nette afvoer en recycling van materiale

✓ Garantie en een betrouwbare klantenservice

 

 

 

 

 
Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek?

Contactmogelijkheid →

Nieuwe kozijnen? Ontdek de voordelen
Ons adres:

DAKOTECH
Danielsweg 6
4451 HP Heinkenszand
Telefoon: 0113 603148
contact@dakotech.nl
www.dakotech.nl