Dakkapel
Dakkapel Meer licht en ruimte in huis – dakkapellen van Dakotech

De Dakkapel specialist van Zeeland

 

//DAKKAPEL KOPEN bij DAKOTECH

Een dakkapel geeft extra ruimte en licht in uw huis. Door het plaatsen en kopen van een dakkapel verandert uw donkere zolderkamer in een dag bijvoorbeeld naar een ruime slaapkamer of een fijne werkkamer. Uw woning wordt groter en daarnaast is na de plaatsing van een dakkapel uw woning direct meer waard. Het vloeroppervlak, de woonruimte, wordt door een dakkapel groter, er valt meer licht binnen en dat zorgt voor een hoger wooncomfort en hogere taxatiewaarde van uw woning. 

dakkapel op maat

Kleine dakkapellen of een grote dakkapel kopen? Elk huis is anders en daarbij moet de dakkapel die u koopt passen bij uw woning en wensen. Daarom worden al onze dakkapellen op maat en naar uw wens gemaakt tot en met een maat van 12,5 meter. De mogelijkheden voor dakkapellen zijn eindeloos, u kunt kiezen voor het kopen van een dakkapel met pannendak, een dakkapel met schuin dak of bijvoorbeeld een dakkapel met recht dak. Alle dakkapellen worden op een traditionele manier gefabriceerd in onze eigen werkplaats in Zeeland waardoor de constructie stevig en solide is.

Materiaal- en kleurkeuze DaKKapel

Ook bij de materialen kunt u kiezen – het spectrum varieert van klassiek hout tot en met moderne, geïsoleerde kunststof. Hetzelfde geldt voor de kleurkeuze. Laat u inspireren door onze grote vormgevingsvrijheid.

Soorten dakkapellen

Dakkapellen zijn bij ons te koop in verschillende soorten en maten. Om uiteindelijk de geschikte dakkapel te kopen is het belangrijk om te letten op het materiaal, de bouwwijze en het model. 

Materiaal dakkapellen

U heeft keuze uit houten dakkapellen en kunststof dakkapellen. Het verschil tussen deze materialen zit in de isolatie. Kunststof dakkapellen zijn namelijk beter geïsoleerd. Een houten dakkapel zorgt daarentegen voor een unieke uitstraling. 

Bouwwijze 

Een traditionele bouwwijze of prefab dakkapel kopen. Prefab staat voor prefebricated en houdt in dat de dakkapel in onze eigen werkplaats in elkaar wordt gezet, zodat deze alleen nog op uw dak moet worden geplaatst. Voordeel hiervan is dat het erg snel gaat. Binnen één dag zal uw dakkapel geplaatst worden op uw huis en ook volledig wind- en waterdicht zijn. Is uw woning niet geschikt voor een prefab dakkapel? Dan kunt u kiezen voor de traditionele bouwwijze. De dakkapel wordt dan ter plaatse op uw dak gebouwd. Voordeel hiervan is dat elk dak geschikt is en er veel keuzevrijheid op het gebied van ontwerp, afmetingen en materialen is.

Plat dak, schuin dak of pannendak

Een dakkapel met plat dak, een dakkapel met schuin dak of een dakkapel met pannendak op uw huis. Het is allemaal mogelijk bij ons. 

Nokverhoging

Een goed alternatief voor een groot dakkapel is een nokverhoging. Door de verhoging ontstaat er veel extra woonruimte. Daar waar een dakkapel de ruimte verbreedt, kan een nokverhoging zorgen voor een geheel nieuw gedeelte op het huis. Bij platte daken kan hierdoor bijvoorbeeld een compleet nieuwe verdieping ontstaan. Er zijn twee type nokverhogingen, namelijk eenzijdige nokverhoging en dubbelzijdige nokverhoging. Bij een eenzijdige nokverhoging verlengen wij het dak waardoor er ruimte ontstaat aan de andere kant van het dak. Bij de dubbelzijdige nokverhoging verbreden en verhogen wij beide kanten van het dak, dit wordt ook wel een dakopbouw genoemd.

Volledig ontzorgt

Wij willen onze klant volledig ontzorgen en daarom nemen wij graag de vergunningsaanvraag voor uw nieuwe dakkapel uit handen. Ook kunnen wij de binnen afwerking van uw dakkapel voor u verzorgen en bieden wij ook accessoires aan voor uw nieuwe dakkapel zoals onder andere rolgordijnen, rolluiken en verlichting.

Renovatie van uw dakkapel

Wij plaatsen en verkopen niet alleen nieuwe dakkapellen maar ook kunnen wij uw huidige dakkapel renoveren. Voordat wij gaan renoveren zullen wij een inspectie uitvoeren op uw dakkapel. Is uw dakkapel te veel beschadigd dan adviseren wij om uw dakkapel volledig te vervangen. Wij halen dan uw oude dakkapel eraf en plaatsen een nieuwe terug. Wanneer uw dakkapel in goede of redelijke staat zullen wij deze renoveren. Wij zullen dan uw bestaande dakkapel bekleden, voorzien van nieuwe isolatie, nieuwe dakbedekking en nieuwe kozijnen. Houten dakkapellen kunnen wij bijvoorbeeld vervangen voor kunststof kozijnen met houtlook die gemaakt zijn uit gerecyclede kunststoffen met onder andere Keralit. Dit is een kunststof gevelbekleding.

Reparatie van uw dakkapel

Kunststof reparatie, lekkage bij uw dakkapel, schade aan de zijwanden of is uw glas aan vervanging toe? Ook deze reparaties zullen wij uitvoeren in eigen beheer door onze vakkundige medewerkers. 

De kosten van een dakkapel

Bent u benieuwd naar de prijs en de kosten van een dakkapel van Dakotech? Ons personeel staat voor u klaar om u te informeren over de kosten van onze dakkapellen en zullen aan de hand van uw wensen een offerte op maat maken. Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de prijs van een dakkapel, kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze vestiging in Heinkenszand in Zeeland. 

Waarom Dakotech?

✓ Dakkapellen specialist van Zeeland;
✓ Eigen monteurs met veel ervaring;
✓ Duurzame en gecertificeerde materialen;
✓ Tot 15 jaar garantie;
✓ Alle materialen zijn onderhoudsarm;
✓ De isolatie voldoet aan het nieuwe bouwbesluit.

 

  • Dakkapellen op maat Dakotech
  • Kunststof dakkapellen Dakotech
  • Materialen dakkapellen Zeeland Goes
  • Soorten dakkapellen Dakotech
  • Verschillende dakkapellen Dakotech
  • dakkapel plaatsen
  • dakkapellen Dakotech plaatsen
  • dakkapellen plaatsen Zeeland
  • dakkapellen schuindak Dakotech
  • dakkapellen5
 
Ons adres:

DAKOTECH
Danielsweg 6
4451 HP Heinkenszand
Telefoon: 0113 603148
contact@dakotech.nl
www.dakotech.nl

Uw contactpersoon:

Hans Bosman
Directeur
Tel.nr: 0113 603148
E-mail schrijven

Hans Bosman